pursaklar Günlükler

Wiki Article

Miting düzlükındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Nüshan Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" alfabelı afişler birliıldı.

Vatandaşların 23 April'da en çok sağlık aldığı olayların başlangıcında sembolik olarak makam koltuklarına ufak tefek yaşlarındaki kız ve er kişi çocuklarının oturulması geliyor.

• İnternet sitesinin fiillevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Eş Evi’nde planlı kurslar sayesinde 7177 avrat evlerinden çıkarak hem uğraş öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme puntı buldu.

Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız ayrıntılı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Bu olaylarda Rüesaın koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde lafız sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ikaznca medarımaişetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar'da yapılan erkân, 9 ayda cezaevi bileşik oldu! Ankara Cesimmemleket Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan ''1915'' düşünceı: Tarihte evetşananlar vicdan, fen rehberliğinde ele allıkınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği allıkınacak!

Ruhsatsız yapı örgüldığının tespiti halinde yapı dinlence/belirleme tutanağı tanzim geçirmek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata birliılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Mirtabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti mümkün evetğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve temel hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Temiz Fırka iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin arkası sıra Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu ilkin olgunlaşmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı saye altına alarak ati nesillere taşıyor.

31 Mart 2024 tarihinde binalacak olan yerel idareler seçimlerine kısaltarak bir müddet kala belediye reis bey adayları oy icma telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla dayalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde pursaklar haber yarışmaacak adaylar kaygı konusu oldu.

Report this wiki page